SHORRT VIDEO MARKETING

Starten met Video Marketing in 3 stappen

Wanneer je een video maakt om jouw bedrijf, dienst of idee te promoten ben je klaar om van start te gaan met video marketing.

Shorrt helpt jou met video's die verder bouwen op jouw bestaande communicatiestrategie en zetten deze in om jouw doelen te bereiken: naamsbekendheid, meer klanten of nieuwe collega’s.

Wist je dat 90% van de online consumenten erkent dat video op sociale media hen geholpen heeft bij hun aankoopkeuze?

STAP 1

Boost je video met Advertenties

Nieuwe klanten bereiken door in te zetten op advertenties? Social media biedt erg interessante mogelijkheden aan om jouw video's te promoten.

Met adverteren op sociale media toon je jouw video heel gericht aan een doelgroep die je zelf kunt samenstellen. Zo ga je van start met jouw ideale klantenprofiel op basis van leeftijd, interesses, geslacht of regio.

STAP 2

De magie van Remarketing

Misschien wel hét belangrijkste begrip binnen ons video marketing verhaal: Remarketing. Iedereen die je website heeft bezocht of naar een specifiek product heeft gekeken, maar nog niet tot een aankoop is overgegaan, belandt in deze nieuwe advertentiegroep.

Met die doelgroep ga je aan de slag om nieuwe advertenties te activeren. Door deze specifieke targetting van de reeds geïnformeerde bezoeker is het eenvoudiger om deze te overtuigen alsnog over te gaan tot een aankoop. Resultaat: een beduidend lagere kost per conversie.

STAP 3

De Customer Journey:
SEO en Google Ads

Video is slechts één onderdeel van de totale customer journey. Wat is een fantastische video advertentie, als je website daar geen verlengde van is?

Door middel van een website SEO audit lijsten wij alle werkpunten op die we zelf kunnen aanpakken voor jou. Daarnaast zoeken we ook naar opportuniteiten om beter vindbaar te zijn via Google zodat je helemaal bovenaan hun resultaten komt te staan.

SHORRT VIDEO MARKETING

Ons aanbod

Videoproductie

Bedrijfsvideo
Social media content
Testimonials
Vacaturevideo
Event video
Drone opnames
VOORBEELDEN

Animatievideo

Explainer video
Realistische animatie
Instructievideo
Logo animatie
Stop motion
3D animatie
VOORBEELDEN

Video Marketing

Social media content
Social media strategie
Social media campagnes
Social media advertenties
Google Advertenties
Website SEO Audit
MAAK een afspraak
Laat je bedrijf online groeien.
Van je eerste bedrijfsvideo tot het lanceren van social media campagnes. Wij helpen jou met video marketing.
VRAAG EEN OFFERTE AAN
This website is developed with the support of